SBS Fluer

Find inspiration til flue mønstre blandt nogle super kompetente fluebindere i form af Step By Step fluer. Alle fluer er naturligvis bundet med vores produkter.

Der vil løbende blive tilføjet flere fluer.


Allan Kuhlmann (Danmark)

Tryk på billedet for at se Allan’s SBS fluer.

Allan Kuhlmann er en passioneret fluefisker og fluebinder fra østfyn i Danmark og er født i 1965. Han har fisket og bundet fluer i over 25 år, og fisker generelt efter alt hvad der kan fanges på flue.
Allan fisker dog primært efter havørred, bækørred, gedder og laks, og han søger gerne væk fra landets grænser for at lede efter drømme fisken.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er meget begejstrede for Allans tilgang til fluebinding, da vi mener han er en ekstremt kreativ herre som altid udfordrer sig selv foran fluestikket. Bedøm selv !


Anders Kvalnes (Norge)

Tryk på billedet for at se Anders SBS fluer.

Anders Kvalnes er en relativt ny fluefisker og fluebinder fra Norge som er født i 1977. Han har dog fisket hele sit liv, men først i 2010 blev han for alvor fanget af fluefiskeriet og fluebindingen, men derefter har han ikke set sig tilbage. Anders fisker primært efter havørred og bækørred på flue, men han fisker gerne i ti minus grader for at lede efter drømme fisken, så sæsonen er året rundt !
Vi har fulgt Anders fluebinding tæt de sidste par år, og vi må erkende at vi synes at han binder helt fantastiske fluer, med stor elegance. Så selvom han måske ikke har så mange år på bagen, så synes vi bestemt at hans fluer er et kig værd !


Comments are closed.